Waves Centar Logo

Igraonica

Igraonica je smještena na prvom spratu Waves Centra koji se nalazi u sklopu stambeno – poslovnog kompleksa Sarajevo Waves, igraonica je prilagođena za djecu od 3 i više godina, te je osmišljena da se djeca kroz igru animiraju i na taj način uče.

Zabavno-edukativnog je karaktera, što znači da se ne radi o klasičnom tipu igraonice, već da se pored bezbjednog boravka njenim najmlađim posjetiocima omogući i svakodnevni razvoj intelektualnih sposobnosti.

Igraonica Waves nalazi se u prekrasnom prirodnom okruženju, u kojem djeca kroz igru istražuju svoju okolinu, pretvaraju i transformiraju svijet oko sebe, pokreću avanture i na taj način razvijaju kreativnost i svoje kognitivne sposobnosti. Baloni, zmajevi, lopte veselih boja, tobogani i dječiji osmijesi daju posebnu notu šarenila i ugodnog osjećaja u prirodi.

Za one nešto malo starije, tu je i PlayStation kutak u kojem će moći uploviti u virtualni svijet najpoznatijih svjetskih igara. Uz veoma povoljne cijene roditelji će svoje mališane moći bezbrižno prepustiti ljubaznom i stručnom osoblju, te uživati u ostalim sadržajima koje nudi Waves Centar.

Cilj igraonice je pružiti mališanima ugodan i zabavan boravak uz edukaciju iz različitih oblasti. Osim igračaka za mališane pripremili smo i playstation kutak za nešto stariju djecu. Kvalitetno i ljubazno osoblje potrudit će se da vaša djeca uživaju u svakom trenutku. Pozivamo roditelje i njihove mališane da nas posjete i uvjere se u sadržaj igraonice Waves Centar.

Radno vrijeme igraonice:
Ponedjeljak – Petak: 07:00-18:00 sati